Historie 

 

30 juli 2004 

 
Weer 
 
 
 
 
 
Markt 
 
 
 
 
 
Horeca 
 
 
 
 
 
Alexanderplein 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aantal bezoekers 
 
 
 
Organisatie 

 
Net zoals 2003 begon de dag met een zonnetje en liep de temperatuur snel op naar ruim 25°C. In tegenstelling tot vorig jaar (met een fikse regenbui) bleef het de gehele markt droog en zonnig. Tot laat in de avond was het aangenaam warm, wat natuurlijk voor volle terrassen zorgde. 
 
144 marktlieden waren naar Meijel gekomen. Ook dit jaar was het parcours gedeeltelijk rond, omdat dit het jaar ervoor erg succesvol was, vanwege de ruimere opzet. Speciale gast dit jaar was het team van Tracker Trek die met flink wat decibel een hoop leven in de brouwerij brachten. 
 
De zon, het begin van de bouwvakvakantie, optredens van verenigingen, diverse bands met voor ieder wat wils. Allemaal redenen waarom de terrassen op 30 juli gezellig vol waren. De verleiding om dit traditionele Meijelse evenement over te slaan was voor velen toch te groot gebleken. 
 
Thema: SUPER CIRCUS. Ook dit jaar stond de (circus)tent op z'n kop op het plein. Spannende luchtkussens, een super spannende bungee-toren, ballenspeelhuis zorgde ervoor dat er flink wat acrobatische toeren uitgehaald konden worden. DéDé Danceballetgroep liet zich met diverse optredens van haar beste kant zien en helemaal bij het thema passend traden de Peelland Jumpers op. Een spectaculaire show van jonge acrobaten. 
 
± 8900 bezoekers.Alle betalende bezoekers maakten onder andere kans op een minuut gratis winkelen bij C1000 H. Janssen en een reischeque van het Toerkoop Reisbureau. 
 
Mia Basten, Arno van der Elsen, Johan Theeuwen, Joske Janssen, Peggy van Deursen, Koos Hellebrand en Sibbe Gielen. Ondersteund door de rest van de leden van Harmonie Eendracht met hun partners, vrienden, familie en bekenden. 

 

« 2005 

2003 »