Historie 

 

26 juli 2002 

 
Weer 
 
 
 
Markt 
 
 
 
 
 
Horeca 
 
 
 
 
Alexanderplein 
 
 
 
 
 
Aantal bezoekers 
 
 
Organisatie 

 
Vanaf 's morgens bewolking, maar de gehele dag droog. Bij aanvang van de markt (16.00 uur) brak de zon door en steeg de temperatuur naar 27°C. 
 
134 marklieden trachtten hun waren te slijten. Ook dit jaar weer een uitgekiende brancheverdeling wat als zeer positief door de marktlieden werd beschouwd. De straten van het centrum werden verder nog opgevrolijkt door komiek, clown, jongleur en acrobaat Kepper-variété.  
 
Door de aanhoudende warmte in de avonduren bleven de terrassen tot in de late uurtjes druk bezet. Tapkranen bleven de gehele tijd stromen en onder het genot van de diverse live-optredens heeft men weer gezellig kunnen bijpraten.  
 
In het kader van het eerste lustrum was het plein omgetoverd tot een kinderpretpark met een keur aan luchtkussens in alle soorten en maten. Tevens was een grote ballonnenwedstrijd georganiseerd voor de jeugd. Het geheel werd opgeluisterd door DJ Matje en diverse optredens van Meijelse verenigingen. 
 
± 11.200 bezoekers. Onder de bezoekers werd voor ? 450,00 aan reischeques verloot. 
 
Mia Basten, Josette Steeghs, Arno van der Elsen, Johan Theeuwen en Sibbe Gielen. Ondersteund door de rest van de leden van Harmonie Eendracht met hun partners, vrienden, familie en bekenden. 

 

« 2003 

2001 »