Historie 

 

28 juli 2000 

 
Weer 
 
 
 
 
Markt 
 
 
 
 
Horeca 
 
 
Alexanderplein 
 
 
 
 
 
Aantal bezoekers 
 
 
 
Organisatie 

 
In de omgeving van Meijel viel regelmatig een fikse regenbui. In Meijel scheen de zon met een kleine regenbui rond de klok van vieren. De temperatuur was ± 22°C. De eerste zomerse dag van 2000. De weergoden waren ons gunstig gezind. 
 
Ruim 140 marklieden trachtten hun goederen aan de vele bezoekers te verkopen. De diversiteit aan branches was dit jaar zeer groot. De sfeer op de markt werd nog verhoogd door een rondrijdende artiest op een muziekfiets. 
 
De Meijelse horeca had weer gezorgd voor diverse gezellige terrassen waar live muziek ten gehore werd gebracht. 
 
Een groot gratis kinderattractiepark werd hier opgebouwd met diverse opblaasbare stormbaan, ballenbakken en spring-kussens voor de jeugd. De ouders konden een oogje in het zeil houden onder het genot van een drankje terwijl het geheel opgeluisterd werd door DJ Matje. 
 
Ruim 10.000 bezoekers. Zij kregen allen een gratis lot voor een loterij met twee hoofdprijzen, te weten een reis voor 2 personen naar Disneyland Paris. 
 
Mia Basten, Josette Steeghs, Arno van der Elsen, Sibbe Gielen. Hét speerpunt van de organisatie voor dit jaar was sfeer-verbetering. 

 

« 2001 

1999 »