Historie 

 

29 juli 2011 

Weer 
 
 
 
 
 
 
Markt 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Horeca 
 
 
 
 
Alexanderplein 
 
 
 
 
 
 
Aantal bezoekers 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Organisatie 

Een gezellige drukte, genietende kinderen op het attractieplein, volle terrassen en publiek met de nodige tassen aan de armen typeren de editie van 2011. En het weer heeft ons niet in de steek gelaten, de gehele dag is het droog gebleven met de nodige bewolking en af en toe liet de zon zich zien bij een graad of 20. 
 
Meer dan 130 marktlieden met een zeer gevarieerd aanbod stonden verspreid door het centrum van Meijel. Zij konden dit jaar weer prima zaken doen. Met name de yoghurt van Optimel en de bellenblaas waren goed in trek. Bezoekers snuffelden tussen vele sieraden, zomerse kleding, slippers en kramen met Zuid-Amerikaanse en Aziatische artikelen. Ze genoten van een warme of koude hap en gingen hierna weer met volle tassen aan de armen huiswaarts, of streken neer op één van de gezellige terrassen.  
 
De horeca in Meijel bracht een zeer gevarieerd aanbod aan livemuziek op de terrassen. Het programma van 2011 was: Oranje Hotel: 7th Heaven, café Nostalgie: DJ Maurice, café De Zwaan: Double Sound, café De Vangrail: SOLID-6. 
 
De kinderen genoten weer van diverse luchtattracties, de draaimolen en het speelhuis in het attractiepark. Centraal op het plein werd doorlopend voor fantastisch entertainment gezorgd door dansgroep Dédé Danceballet. Verder smulden ze van een lekker ijsje, een frietje of de door de Jeugdharmonie verkochte muffins. 
 
Ruim 8000 bezoekers vonden de weg naar Meijel. Alle betalende bezoekers maakten bovendien kans op een luchtballonvaart tijdens Meijel kermis van Radson/Purmo, een boodschappencheque t.w.v. ?200,- van Jumbo supermarkt Meijel, een dinerbon t.w.v. ?75,- van Nostalgie eten & drinken, een Aromatic gezichtsbehandeling van Schoonheidspraktijk Le Papillon en boodschappenpakketten van Jumbo supermarkt Meijel. De prijsuitreiking vond dit jaar weer om 21.30 uur plaats op het Alexanderplein. 
 
Al met al een zeer tevreden organisatie over de editie van dit jaar: Voorzitter Johan Teeuwen, Piet Oomen, Rian Vercoulen-Houben, Koos Hellebrand, Danny Kömhoff en de nieuwelingen Henri Simons en René Naus maakten deze editie tot een succes.  

 

« 2012 

2010 »