Historie 

 

29 juli 2005 

 
Weer 
 
 
 
 
 
 
Markt 
 
 
 
 
Horeca 
 
 
 
 
 
 
Alexanderplein 
 
 
 
 
 
Aantal bezoekers 
 
 
 
 
 
 
Organisatie 

 
De dag begon met mooi weer en reeds in de ochtend liep de temperatuur op naar 28 graden. In de middag heeft het even een half uurtje geregend om 14:30 uur. Tot in de avond was het prachtig weer. Om 22:00 uur begon het langzaam te regenen en om 11:30 uur ging dit over in een fikse bui. In totaal is er 30 millimeter gevallen. 
 
152 marktlieden waren naar Meijel gekomen. Waaronder verschillende standwerkers die deelnamen aan het Stand-werkersconcours. Ook dit jaar was het parcours gedeeltelijk rond, omdat dit in het verleden goed is bevallen. 
 
De zon, warm tot 's avonds, optredens van verenigingen, diverse bands met voor ieder wat wils. Allemaal redenen waarom de terrassen op 29 juli gezellig vol waren. Tot het begon te regenen, toen ging iedereen gezellig in de café 's verder. Ook de kerktoren , die ivm 50 jaar bestaan, werd druk bezocht. 
 
Thema: PARTY. Dit jaar stond er een grote disco tent op het plein en natuurlijk zeer uitdagende luchtkussens, trampoline springen, ligfiets parcours. Ook waren er zeer fraaie steltlopers te zien over de markt en op het plein. DéDé Danceballetgroep liet zich met diverse optredens van haar beste kant zien. 
 
± 10.300 bezoekers.Alle betalende bezoekers maakten onder andere kans op een minuut gratis winkelen bij C1000 H. Janssen en 4 maal kans op een luchtballonvaart. Ivm. het 25 jarig bestaan van de Avondjaarmarkt werd er een kleur wedstrijd en een letter quiz gehouden samen met de ondernemers vereniging. 
 
Mia Basten, Arno van der Elsen, Johan Theeuwen, Joske Janssen, Peggy van Deursen, Koos Hellebrand en Peter Hofman. Ondersteund door de rest van de leden van Harmonie Eendracht met hun partners, vrienden, familie en bekenden. 

 

« 2006 

2004 »